TIPS SPEELFABRIEK

We vinden het fijn als je kind bij ons komt spelen en knutselen. Voor een prettig verblijf bij De Speelfabriek hebben we hier een aantal wetenswaardigheden en tips op een rijtje gezet.

LUNCH

LUNCH is van 12.00 tot 12.30 uur. Er zijn dan geen activiteiten. Natuurlijk is er dan wel toezicht. Kinderen mogen niet aan de knutseltafels zitten. De Speelfabriek verkoopt geen broodjes en melk. De kinderen mogen zelf hun lunch meenemen. De kinderen mogen ook thuis gaan eten.
Tip:
Geef de kinderen een gezonde snack mee!

DE BAR

De BAR is geopend van 10.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 15.30 uur. Voor een klein prijsje kunnen kinderen een snoepje, een ijsje, limonade en een zakje chips kopen. Kinderen vinden het erg leuk om iets te kopen en ze leren omgaan met geld.
Voor ouders/verzorgers verkopen wij koffie/thee aan de bar en er zijn koeken te koop.

TOEZICHT

Helaas kunnen we door de grote hoeveelheid kinderen niet in de gaten houden of kinderen De Speelfabriek verlaten.
Maak zelf duidelijke afspraken met je kind(eren) over hoe zij naar huis gaan/mogen.
Sommige kinderen mogen zelf, andere kinderen niet.

VIES WORDEN

Wij raden aan de kinderen geen nette/dure KLEDING aan te trekken.
Kleding kan vies worden door de knutselactiviteit en er kunnen spullen kwijtraken in de garderobe.
We werken in principe met uitwasbare producten, echter is dit niet altijd een garantie.
Geef je kind op warme dagen zwemkleding mee!

GELD MENEMEN

Geef je kind niet te veel GELD mee. Andere kinderen hebben misschien niets of veel minder te besteden. Geef je kind een voor hem/haar duidelijk herkenbare kleine portemonnee mee, voorzien van naam en achternaam. Door de PORTEMONNEE in te leveren bij de bar kunnen wij er op passen en kan het geld niet kwijtraken. Het kind kan bij de bar om zijn/haar portemonnee vragen om iets te kunnen kopen..

BELLEN

Geef je kind geen waardevolle spullen mee zoals een mobiele TELEFOON, spelcomputer etc. mee. Als kinderen naar huis willen bellen kunnen zij dit bij de bar doen voor 20 cent. Je kunt ons tijdens de Speelfabriekweken bereiken op nummer 06-54730858.
Geef uw kind een briefje mee met daarop een telefoonnummer waarop u de gehele dag BEREIKBAAR bent.